Skip to content

Per Nadal, cada dia un regal. De l’1 al 24 de desembre. Calendari d’advent amb sortejos de 2 premis diaris. El públic podrà participar-hi activament a través d’instagram. Els premis seran dels establiments associats i la persona guanyadora l’haurà de recollir directament a l’establiment.

Música als establiments i a l’exterior d’alguns comerços per tal que també es pugui sentir des del carrer.

Col·laboració amb PRODIS #juntsfemciutat. Aquest any cada establiment tindrà una banderola per penjar a la porta de l’establiment desitjant bones festes.

El joc del caganer. Cada establiment tindrà una figura i butlletes per entregar als infants. El Mercat de la Independència col·labora amb aquesta activitat.

Aparcament gratuït. Cada establiment tindrà un nombre limitat de vals per oferir a la seva clientela.

Caga Tió 19 i 20 de desembre a la plaça de la Torre del Palau, en un espai delimitat i amb control d’accés. Activitat amb cita prèvia.

Concurs d’aparadors. Segona edició del concurs d’ambientació i aparadors de Nadal dels establiments del Centre.

Campanya de comunicació de suport través de diversos canals.

Avís

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.