Skip to content

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,

Tenim ganes de Nadal. Com cada any, és clar, però aquest 2020 en tenim de forma molt especial. El Nadal ens transporta a la infantesa, als records, a les tradicions, a compartir, a trobades, a família i a amistats. A la vida.


No podem negar que hem patit, i estem patint, l’any més difícil dels darrers temps, amb moltes pèrdues i amb unes seqüeles sanitàries, socials i econòmiques molt importants. Però això no ens pot fer defallir en aquestes ganes, i és per això que hem preparat un ampli programa d’activitats perquè la màgia d’aquestes festes arribi a tota la ciutat.


Volem gaudir aquest Nadal amb tota la prudència i les mesures que facin falta, però no volem renunciar a una il·lusió que creiem que tots i totes necessitem. Volem que al carrer hi hagi més llum que mai. Volem que a cada districte de la ciutat hi hagi elements que ens remetin als records més bonics, la millor forma de tenir presents aquelles persones que, malauradament, ens han deixat. Volem que la necessitat de distància social no ens allunyi massa d’aquelles persones que estimem. Volem que els comerços de Terrassa segueixin sent els nostres aliats. Volem que l’esperit nadalenc es pugui palpar als carrers i es pugui compartir amb tothom.


Serà un Nadal diferent. Però serà, ja que les coses més importants no canvien. Us convido a endinsar-vos en les activitats i propostes nadalenques a Terrassa amb ulls de nen i nena, amb aquella il·lusió perquè arribin les nits i els dies de Nadal i de Reis, amb aquell somriure que se’ns instal·la al rostre i amb aquelles ganes d’agafar amb força una mà i perdre’ns pels carrers de la ciutat per buscar el Xiu-Xiu, el pessebre, l’arbre, el trenet o les paradetes de Santa Llúcia.


Algú va dir que el Nadal és una part de la pròpia llar que cadascú porta sempre al seu cor. Malgrat les dificultats, doncs, fem nostra aquesta idea i compartim el caliu, la companyia i les ganes. Les ganes de Nadal.

Jordi Ballart i Pastor
Alcalde de Terrassa

Avís

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.