Skip to content

Aquest any tenim més ganes de Nadal que mai. Ha estat un any difícil, i per això a infants i grans ens ve tant de gust gaudir de la il·lusió que comporten aquestes Festes.

La campanya d’aquest any, “Ganes de Nadal” se centra en totes les coses bones del Nadal d’enguany. Sabem que aquest serà un Nadal nou. Serà diferent. Serà segurament peculiar. Però sobretot, serà Nadal. Les coses importants no canvien. Tornarem a sentir l’alegria i l’emoció de les festes.

La ciutat de Terrassa tornarà a bolcar-se en la celebració del Nadal amb un complert programa d’activitats amb la seva agenda pròpia. Celebrarem les tradicions del Nadal, gaudirem de la cultura, participarem en les seves activitats especials i més que cap altre any, ens aproparem al comerç local. I amb la mateixa il·lusió de cada any, esperarem l’arribada del Patge Xiu-Xiu i viurem amb nervis i emoció continguda la visita dels Reis d’Orient.

La gràfica de la campanya publicitària i l’espot de Nadal d’aquest any ens mostren una nena de la nostra ciutat i la seva família que, com tants altres infants i les seves famílies, aquest any viurà un Nadal peculiar, però carregat d’alegria i emoció. Un Nadal amb més d’una videotrucada a amics i família. Però un Nadal màgic i il·lusionant.

El Nadal que viurem tots.

Fotos de la campanya

Making of

Avís

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.