Skip to content

Fidel a la nostra tradició, el 26 de desembre, diada de Sant Esteve, arriba a la nostra ciutat el patge Xiu-Xiu, un emissari dels Reis de l’Orient i membre principal de la cort del rei Gaspar. La missió de Hassim Jezzabel, nom real del patge, és la de recollir les cartes escrites a Ses Majestats pels nens i nenes de Terrassa demanant-los regals.

Des d’aquest dia, i fins a la mateixa Cavalcada de Reis, aquest personatge entranyable recorre diferents espais de la ciutat on nens i nenes poden lliurar-li les seves cartes i comentar-li que aquest any tan especial s’han portat molt bé.

Agenda / Xiu-Xiu

Visita del patge Xiu-Xiu

26 de desembre A partir de les 18.30 h – Atri Ajuntament 27 de desembre De 17 a 20 h – Pati de l’Escola Josep Ventalló 28 de desembre D’11

Arribada del patge Xiu-Xiu

26 de desembre – Fidel a la nostra tradició, el 26 de desembre, diada de Sant Esteve, arriba a la nostra ciutat el patge Xiu-Xiu, un emissari dels Reis de

Campanya adopta'm

Avís

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.